Menu Søg

Ledig stilling på Gl. Holtegaard

Foto: Hans Ole Madsen

TILKALDEVIKAR / STUDERENDE TIL GL. HOLTEGAARDS DESIGNBUTIK

Vi søger en timelønnet informations- og salgsmedarbejder til Gl. Holtegaards billetsalg og butik. Er det et job for dig?

OM JOBBET
Du vil sammen med en kollega skulle servicere kunsthallens gæster med alt fra information, billetter og salg af varer i designbutikken. Jobbet indebærer også åbning og lukning af aktuel udstilling og selve kunsthallen.
Arbejdstiden ligger i weekenden, hvor kunsthallen er åben 12-17. Der vil være mulighed for enkelte hverdagsvagter som afløser for den butiksansvarlige. Kunsthallen er åben ca. 40 uger om året. Imellem udstillinger er både kunsthal og butik lukket.

OM DIG
Du er et udpræget servicemenneske med smil og overskud til at hjælpe de mange forskellige gæster, der kommer i kunsthallen. Erfaring fra lignende stilling, kendskab til og interesse for kunst og design vil være et plus, men er ikke et must.

OM GL. HOLTEGAARD
Kunsthallen Gl. Holtegaard har til huse i arkitekt Lauritz de Thurahs smukke barokanlæg fra 1756. Kunsthallen viser primært samtidskunst, men historien og det særegne sted spiller en vigtig rolle for udstillingsprofil og formidling. Vi producerer og co-producerer ca. 3 udstillinger om året i hovedhus og barokhave. Hertil kommer løbende aktiviteter og events.

ANSØGNING & KONTRAKT
Ansøgning med CV sendes til butiksansvarlig Maiken Secher msec@rudersdal.dk. Kun ansøgninger sendt pr. mail vil komme i betragtning. Vi læser ansøgninger løbende.

For spørgsmål til stillingen kan du kontakte Maiken Secher på msec@rudersdal.dk

Foto: Rune Johansen