Menu Søg

Gl. Holtegaard er midlertidig lukket

Gl. Holtegaard. Foto: Jan Søndergaard

KÆRE GÆSTER!

Gl. Holtegaard holder midlertidig lukket som følge af anbefalingerne fra de danske myndigheder i forbindelse med COVID-19.

Vi håber, at åbne udstillingsåret 2021 med den internationalt anerkendte kunstfotograf Trine Søndergaard med soloudstillingen Nearly NowUdstillingens officielle udstillingsperiode er 5. februar – 5. april 2021.

Da de gældende COVID-19 restriktioner er forlænget er udstillingen ikke åben som planlagt, men den åbner med det samme såfremt det bliver muligt. Hold dig orienteret om ændringer her på hjemmesiden.

Mange af udstillingens planlagte arrangementer er rykket online – så følg med her og oplev blandt andre den prisvindende forfatter Merete Pryds Helle gå i dialog med Søndergaards udstilling, Trine Søndergaards fortælle om udstillingens tematikker i samtale med direktør Maria Gadegaard og meget mere.

Læs mere om TRINE SØNDERGAARD – Nearly Now

Læs mere om udstillingens arrangementer her

 

Gl. Holtegaard fortsætter naturligvis med at følge myndighedernes anbefalinger tæt og vil lade jer vide her på vores hjemmeside, hvis der sker ændringer.

Indtil da – pas på jer selv og hinanden!

 

BESØG BAROKHAVEN!
Gl. Holtegaards barokhave er åben på trods af Corona – så her er alle velkommen til at tage ud i det fri og få lidt frisk luft – så længe I færdes med omtanke og tager hensyn til hinanden.

Imens vi passer på os selv og hinanden derhjemme hver for sig, kan I følge med på vores Instagram og Facebook.  I en skræmmende tid er det godt med lidt mental og kulturel adspredelse – online.