Menu Søg

VIS DIN STØTTE TIL GL. HOLTEGAARD

Vil du hjælpe os i kampen for en fremtidig kunsthal på Gl. Holtegaard?

 

Som tingene ser ud lige nu, skal vi fortsat dreje nøglen om, når kalenderen viser 2025, men på Gl. Holtegaard tror og håber vi stadig på en løsning, der kan fremtidssikre den levende kunst i Rudersdal.

Vi ser os selv som et aktiv for Rudersdal Kommune og håber derfor også, at kommunalbestyrelsen vil være med til at skrive et nyt kapitel om kunsthallen i de historiske rammer.

Har du lyst til at hjælpe os i kampen for Gl. Holtegaards overlevelse? Så er der tre konkrete måder at bidrage på:

 

Fortæl dine venner og familie om Gl. Holtegaard.
Spred ordet, og opfordre dem du kender til at skriver under på underskiftsindsamlingen: Her
Bor du i Rudersdal Kommune så kan du stadig skrive under på Borgerforslaget: Bevar kunsthallen Gl. Holtegaard her

Vær aktiv på Facebook og i debatspalterne!
Vi forsøger fortsat at finde en løsning , men håber at du være med til at vise politikerne, at der er stor opbakning til Gl. Holtegaard – både på de sociale medier og i avisernes debatspalter både lokalt og nationalt.

Skriv til kommunens politikere
En anden måde at vise din opbakning er at skrive direkte til kommunens politikere, med en opfordring til at redde Gl. Holtegaard. Deres email-adresser findes på kommunens hjemmeside, og alle borgere kan skrive til dem, hvis de ønsker en sag løftet. Både her og på sociale medier holder vi selvfølgelig en god tone.

 

Tak for din opbakning – sammen er vi stærkere!

Venlig hilsen
medarbejderne på kunsthallen Gl. Holtegaard

Bente Scavenius, kunsthistoriker og kunstkritiker
»Gl. Holtegaard har en væsentlig rolle på den danske kunstscene. Stedet har været professionelt drevet i mange, mange år af nogle af landets bedste kuratorer, så alene derfor har vi haft den ene gode udstilling efter hinanden. Det er et sted, hvor den helt aktuelle samtidskunst har været vist og udstillinger af mere kunsthistorisk art. Det er et sted, der veksler mellem noget helt dagsaktuelt, og noget der har en større kunsthistorisk reference. Det gør det til et betydningsfuldt sted.
Jeg har virkelig set mange udstillinger der, fordi det er et sted man skal se udstillingerne. Det er jo også et sted, der har været meget omtalt og anmeldt og ikke mindst et sted, hvor fondene gerne vil bidrage til den udstillingspolitik, der føres der. Gl. Holtegaard er et væsentligt sted, som jeg slet ikke kan forstå, man kan undvære« Kilde: Kulturen P1, DR, 28. juni 2024.