Menu Søg

Læringsforløb – aktuel udstilling

Jesper Just. 'Seminarium', (2021). Stillbillede fra videoværk

APR - JUN 2021

JESPER JUST: Seminarium

Planter og mennesker, biologi og teknologi mødes i den internationalt anerkendte danske kunstner Jesper Justs udstilling Seminarium.

I såkaldt hydroponiske haver dyrker man planter og afgrøder i et særligt vand- og rørsystem uden jord. Den bæredygtige dyrkningsform indgår som et centralt element i den internationalt anerkendte danske kunstner Jesper Justs (f. 1974) udstilling Seminarium på Gl. Holtegaard i 2021. 

Just er en af dansk kunsts største internationale stjerner og kendt for sine dragende kortfilm og arkitektoniske totalinstallationer, der forandrer udstillingsrummene og aktiverer sin beskuer. Fælles for hans værker er en interesse for det hybride samt det kontrollerede og iscenesatte over for det ukontrollable og tilfældige. 

Udstillingens værker berører menneskets historiske ønske om at kontrollere naturen og det antropocæne, som er et højaktuelt emne i dag.

Læs mere om udstillingen her

DIALOGOMVISNING

Dialogbaseret omvisning, hvor klassen oplever udstillingen i samspil med kunsthallens formidler. Vi skærper sanserne og undersøger kunsten, og hvordan den rejser spørgsmål, der vedrører vores virkelighed og samtid. 

Aldersgruppe: Grundskolen samt ungdomsuddannelser.

Max. 25 pr hold

Varighed: 60 min.

Pris: 650 DKK

DIALOGOMVISNING MED ØVELSER

Dialogbaseret omvisning, hvor klassen oplever udstillingen i samspil med kunsthallens formidler. Vi skærper sanserne og undersøger kunsten, og hvordan den rejser spørgsmål, der vedrører vores virkelighed og samtid. I denne dialogbaseret omvisning får eleverne også kreative øvelser undervejs.

Aldersgruppe: Grundskolen samt ungdomsuddannelser.

Max. 25 pr hold

Varighed: 90 min.

Pris: 750 DKK

FORMIDLINGSVÆRKSTED

Dialogbaseret omvisning efterfulgt af et besøg i udstillingens kreative formidlingsværksted. I værkstedet skal eleverne udfolde sig kreativt og skabende med inspiration fra udstillingen. Vi arbejder med planter, rødder, kollage og tegning.

Aldersgruppe: Grundskolen samt ungdomsuddannelser.

Max. 25 pr hold

Varighed: 120 min.

Pris: 900 DKK

BOOKING

Bestilling af og information om læringsforløb kontakt venligst:

Maja Gro Gundersen
Formidlingsansvarlig
E-mail mgun@rudersdal.dk
Telefon+45 4580 0878

LÆRINGSMATERIALE

Gl. Holtegaard udarbejder løbende aldersdifferentierede læringsmaterialer, som du finder i her på siden, hvis det er tilgængeligt.

Materialet er rettet mod undervisning på Gl. Holtegaard.

 

NB ikke alle udstillinger har tilknyttet læringsmateriale.