Menu Søg

Læringsforløb – aktuel udstilling

Anna Bjerger, 'Peek' (2020)

JUN 2020

ANNA BJERGER: Dark Light

Anna Bjerger arbejder med serier af malerier og researcher ud fra en idé eller fortælling, der binder alle værkerne sammen.

Udstillingen viser nye malerier, der tager afsæt i tanker om barokken og om Gl. Holtegaard og skaber en poetisk forbindelse mellem malerierne og det gamle barokanlæg.

Læs mere om den aktuelle udstilling her

DIALOGOMVISNING

I en dialogomvisning skal eleverne på opdagelse i udstillingen i samspil med Gl. Holtegaards formidler. Forløbet har vægt på æstetisk opmærksomhed og såvel indlevelse som det analytiske blik på billedernes form og virkemidler. Vi øver at sætte ord på oplevelser, vi har med kunsten.

Aldersgruppe: Grundskolens mellemtrin, udskoling samt ungdomsuddannelser.

Varighed: 60 min.

Pris: 650 DKK

DIALOGOMVISNING MED ØVELSER

I en dialogomvisning med øvelser skal eleverne på opdagelse i udstillingen i samspil med Gl. Holtegaards formidler. Forløbet har vægt på æstetisk opmærksomhed og såvel indlevelse som det analytiske blik på billedernes form og virkemidler. Vi øver at sætte ord på oplevelser og inddrager kreative øvelser.

Aldersgruppe: Grundskolens mellemtrin, udskoling samt ungdomsuddannelser.

Varighed: 90 min.

Pris: 750 DKK

FORMIDLINGSVÆRKSTED

I et formidlingsværksted skal eleverne på opdagelse i udstillingen i samspil med Gl. Holtegaards formidler og derefter i billedværkstedet og arbejde med billedkunstneriske øvelser.

Aldersgruppe: Grundskolens mellemtrin, udskoling samt ungdomsuddannelser.

Varighed: 120 min.

Pris: 900 DKK

LÆRINGSMATERIALE

Gl. Holtegaard udarbejder aldersdifferentierede læringsmaterialer, som vil ligge tilgængeligt på hjemmesiden umiddelbart efter udstillingsåbning. Materialet er rettet mod undervisning på Gl. Holtegaard.

NB ikke alle udstillinger har tilknyttet læringsmateriale.

BOOKING

Bestilling af og information om læringsforløb kontakt venligst:

Maja Gro Gundersen
Formidlingsansvarlig
E-mail mgun@rudersdal.dk
Telefon+45 4580 0878