Menu Søg

GL. HOLTEGAARD HOLDER MIDLERTIDIG LUKKET

9 dec 2020 – 7 feb 2021

KÆRE GÆSTER!

Gl. Holtegaard holder midlertidig lukket som følge af anbefalingerne fra de danske myndigheder i forbindelse med COVID-19.

Vi ser frem til at åbne udstillingsåret 2021 med den internationalt anerkendte kunstfotograf Trine Søndergaard, når kunsthallen åbner soloudstillingen Nearly Now. Udstillingens officielle udstillingsperiode er 5. februar – 5. april 2021.

Da de gældende COVID-19 restriktioner er forlænget åbner udstillingen ikke som planlagt den 5. februar, men så snart det bliver muligt herefter alt efter myndighedernes udmelding op mod den 7. februar 2021.

Læs mere om TRINE SØNDERGAARD – Nearly Now

Gl. Holtegaard fortsætter naturligvis med at følge myndighedernes anbefalinger tæt og vil lade jer vide her på vores hjemmeside, hvis der sker ændringer.

Indtil da – pas på jer selv og hinanden!

 

BESØG BAROKHAVEN!

Gl. Holtegaards barokhave er åben på trods af Corona – så her er alle velkommen til at tage ud i det fri og få lidt frisk luft – så længe I færdes med omtanke og tager hensyn til hinanden.

Imens vi passer på os selv og hinanden derhjemme hver for sig, kan I følge med på vores Instagram og Facebook.  I en skræmmende tid er det godt med lidt mental og kulturel adspredelse – online.