Menu Søg

TRINE SØNDERGAARD

Nearly Now

5 feb – 5 apr 2021

***

Gl. Holtegaard følger myndighedernes gældende COVID-19 restriktioner. Efter regeringens udmelding pr. 23. marts betyder det desværre, at udstillingen ikke når at åbne for publikum inden den skal lukke 5. april.

Du kan dog smugkigge ind i udstillingen gennem huller i vinduerne både fra havesiden, fra forsiden af udstillingsbygningen og inde fra den åbne designbutik – Udenfor er der sat gule stiger op til formålet!

Suppler dit ‘smugkig’ ind i udstillingen med en 3D visualisering af udstillingen – den finder du her til højre på siden.

Under nedlukningen af udstillingen gøres alle udstillingens planlagte talks digitale – find mere her.

Hold dig orienteret om ændringer her på hjemmesiden.

***

Mennesker, natur og interiører er den anerkendte, danske fotokunstner Trine Søndergaard (f. 1972) foretrukne motivkredse. I sine fotografiske værker udvælger kunstneren typisk et motiv, som hun gennem sin kameralinse udfolder og undersøger i sine værkserier. Fælles for værkerne er en udpræget interesse for tid. Eller måske i virkeligheden en opløsning af tiden, idet kunstneren formår at skabe motiver på tværs af fortid og nutid.

Trine Søndergaards kunstneriske arbejde indgår i et frugtbart samspil med Gl. Holtegaards barokke arkitektur og ånd. Udstillingen vil præsentere en række værker, der er lavet specifikt til kunsthallen, og som har en særlig tilknytning til Gl. Holtegaards historiske hus og haveanlæg.

Udstillingen er støttet økonomisk af:
Grosserer L.F. Foghts Fond, Politiken-Fonden og DJ:Fotografernes Ophavsret Fond

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst støtter Gl. Holtegaards udstillingsprogram

Augustinus Fonden støtter Gl. Holtegaards udstillingsprogram 2021

Medieomtale