Menu Søg

TRINE SØNDERGAARD

Nearly Now

5 feb – 5 apr 2021

***

Gl. Holtegaard følger myndighedernes gældende COVID-19 restriktioner. Forlængelses af disse frem til 7. februar betyder udstillingen ikke åbner som planlagt den 5. februar, men så snart det bliver muligt herefter. Hold dig orienteret om ændringer her på hjemmesiden

***

Traditionen tro starter Gl. Holtegaard året med en fotoudstilling, når den anerkendte, danske fotokunstner Trine Søndergaard (f. 1972) indtager kunsthallen. Mennesker, natur og interiører er Søndergaards foretrukne motivkredse. I sine fotografiske værker udvælger kunstneren typisk et motiv, som hun gennem sin kameralinse udfolder og undersøger i sine værkserier. Fælles for værkerne er en udpræget interesse for tid. Eller måske i virkeligheden en opløsning af tiden, idet kunstneren formår at skabe motiver på tværs af fortid og nutid.

Trine Søndergaards kunstneriske arbejde indgår i et frugtbart samspil med Gl. Holtegaards barokke arkitektur og ånd. Udstillingen vil præsentere en række værker, der er lavet specifikt til kunsthallen, og som har en særlig tilknytning til Gl. Holtegaards historiske hus og haveanlæg.

Udstillingen er støttet økonomisk af:
Grosserer L.F. Foghts Fond, Politiken-Fonden og DJ:Fotografernes Ophavsret Fond

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst støtter Gl. Holtegaards udstillingsprogram

Augustinus Fonden støtter Gl. Holtegaards udstillingsprogram 2021